Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 19 mei 2023, 16:50

Politie is op zoek naar belangrijke getuige van steekpartij in Assen

ASSEN – De politie is op zoek naar een belangrijke getuige die gisteravond 18 mei rond 20:00 aanwezig was op het Koopmansplein in Assen. Hij heeft mogelijk videobeelden van een conflict tussen een aantal jonge mannen, waarbij een slachtoffer met een steekwapen verwond is. Uit getuigenverklaringen schat de politie in dat deze man ongeveer 50 jaar oud is, donker krullend, grijzend haar heeft en een bril draagt. Ook had hij een tas bij zich.

Bent u deze man? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900 8844. Uw informatie kan erg waardevol zijn voor het onderzoek. Ook andere getuigen van het steekincident op het Koopmansplein worden opgeroepen om zich te melden.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.