Logo 112Drenthe

Politiehelikopter
Redactie overval 0 reactie(s) vr 09 september 2022, 22:06

Politiehelikopter boven Hoogeveen na overval op winkel

Laatst bijgewerkt: zaterdag 10 sep 2022 om 00:13 uur

HOOGEVEEN – Vrijdagavond rond 21.00 uur heeft er een overval op een winkel plaatsgevonden aan de Hoofdstraat in Hoogeveen. Hierbij heeft een man met een wapen het personeel bedreigd. Hij ging er met een nog onbekende buit vandoor, mogelijk in de richting van het Bilderdijkplein.

De politie doorzoekt momenteel met meerdere eenheden de omgeving en wordt daarbij ondersteund vanuit de lucht door de politiehelikopter.

Update

Inmiddels heeft de politie voor deze overval een verdachte kunnen aanhouden. Hij wordt overgebracht naar het cellencomplex en zal worden verhoord.

112 Hoogeveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Hoogeveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogeveen. Alle 112 alarmeringen uit Hoogeveen kan je live volgen via 112 meldingen Hoogeveen.

112 Melding

21:03:59 09-09-22 Bezitsaantasting/Overval prio 1 Hoogeveen Hoofdstraat Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.