Logo 112Drenthe

Protesten van start; boeren blokkeren diverse distributiecentra
Redactie overig 0 reactie(s) ma 04 juli 2022, 5:57

Protesten van start; boeren blokkeren diverse distributiecentra

Laatst bijgewerkt: maandag 4 jul 2022 om 07:32 uur

NEDERLAND – De eerste blokkades zijn al een feit. Protesterende boeren hebben op verschillende plekken in het land distributiecentra geblokkeerd. Voor zover nu bekend is dat in ieder het geval bij distributiecentra van de Jumbo en Aldi. In Nijkerk zijn centra van Boni en Arla geblokkeerd. Geladen vrachtwagens in de docks van beide bedrijven kunnen niet vertrekken. Ook de in- en uitgangen van het terrein van horecagroothandel van Ebo van den Bor zijn geblokkeerd.

Rond drie uur vannacht zetten de eerste boeren al alles vast rondom het distributiecentrum van Jumbo in Beilen. Met betonnen afzettingen werd de weg dicht gezet.

De ANWB verwacht een zware ochtend- en avondspits en op Schiphol en de Rotterdamse haven zijn voorbereidingen getroffen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.