Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 28 februari 2023, 18:38

Ravage na aanrijding in Gasselternijveen, geen gewonden

GASSELTERNIJVEEN – Bij een botsing in Gasselternijveen tussen een bestelauto en een bestelbus, is de bus op z’n kant terecht gekomen. De ravage is groot, maar er vielen geen gewonden.

Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag iets voor vijf uur op de kruising Ir. W.I.C. van Veelenweg / Tuinstraat / Dideldomweg. Volgens een ooggetuige wilde de bestuurder van het busje oversteken, waarna hij in botsing kwam met de auto. De auto raakte total loss.

Vermoedelijk was de laagstaande zon de oorzaak van het ongeluk. Tijdens onderzoek en berging ondervond het spitsverkeer redelijke hinder.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Gasselternijveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gasselternijveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselternijveen. Alle 112 alarmeringen uit Gasselternijveen kan je live volgen via 112 meldingen Gasselternijveen.

Video

Locatie

112 Melding

16:58:50 28-02-23 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Gasselternijveen N378 - Ir. W.I.C. van Veelenweg Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.