Ravage op de N33 na ernstig ongeval bij Gierterveen
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 10 augustus 2022, 18:14

Ravage op de N33 na ernstig ongeval bij Gieterveen

Laatst bijgewerkt: woensdag 19:03 uur
GIETERVEEN – Woensdagmiddag 10 augustus heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de N33 ter hoogte van Gieterveen. In de richting Veendam botsten meerdere voertuigen op elkaar.

De brandweer, politie, drie ambulances en traumahelikopter kwamen ter plaatse. Vier auto’s, een met aanhangwagen en een camper botsten op en tegen elkaar. Bij de botsing vielen meerdere gewonden. Eén gewonde is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een personenauto sloeg twee keer over de kop bij de botsing. In de auto zaten de bestuurder en drie kinderen. Zij zijn erg geschrokken, maar raakten gelukkig niet ernstig gewond. Het gezin dat met hun twee hondjes in de camper reed, kwam ook met de schrik vrij.

Het verkeer wordt omgeleid via het Nieuwe Diep vanaf de afslag Gieterveen.

Deel dit artikel

Video

https://youtu.be/Yp5417gJUVQ

Locatie

112 Melding

16:55:02 10-08-22 P 1 BNN-05 HV weg letsel (gekant./op kop) (Auto) N33 Re 27,5 Gieterveen 012472 038293 038433 Gieten - Blusgroep A Brandweer Aa & Hunze Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.