Logo 112Drenthe

Redactie overig 0 reactie(s) ma 04 september 2023, 15:26

Schennispleger gezocht in Klazienaveen, herkent u hem?

KLAZIENAVEEN – Aan De Kap in Klazienaveen pleegde een man in juli en augustus meerdere keren openbare schennis. Herkent u hem?

Bij de politie zijn in juli en augustus meerdere 112meldingen binnengekomen van een man die zich schuldig maakte aan openbare schennispleging. Daarbij was het geslachtsdeel van de man ook zichtbaar. De man deed dat op privéterrein van bewoners van De Kap in Klazienaveen. De politie heeft daarnaast ook een melding gehad van een man die zich ongeoorloofd bevond in een woning van een bewoner van De Kap.

Beelden

De politie vermoedt dat steeds dezelfde man betrokken is geweest bij de verschillende incidenten. De verdachte staat op beelden van een bewakingscamera. Zijn gezicht is deels bedekt. We hopen wel dat iemand de man herkent op basis van uiterlijke kenmerken, zoals zijn lichaamsbouw en z’n gezicht. Ook kunt u wellicht de kleding herkennen.

Signalement

De verdachte, die op de beelden te zien is, heeft een lichte huidskleur. Hij wordt rond de 30 of 40 jaar geschat. De man heeft een vrij lang, maar normaal postuur. Opvallend is dat de man relatief veel borsthaar lijkt te hebben. Ook heeft hij een snor. De man draagt op de beelden een polo van het merk Hugo Boss.

Impact op veiligheidsgevoel

De openbare schennispleging en de insluiping in een woning hebben een flinke impact op het veiligheidsgevoel in de buurt. De politie is daarom op zoek naar de verdachte. De politie hoopt dat iemand hem herkent of dat iemand meer kan vertellen over deze verdachte. De man wordt verdacht van strafbare feiten, maar het moge duidelijk zijn dat er ook zorg en aandacht moet zijn voor het gedrag van de verdachte.

Heeft u tips of informatie?

Weet u wie deze verdachte is? Bent u getuige geweest van een schennispleging? Of heeft u andere tips, beelden of informatie die ons kunnen helpen in het onderzoek? Neem dan zo spoedig contact op via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.