Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) zo 12 februari 2023, 10:43

Schietpartij in Hoogeveen na conflict; twee aanhoudingen

Laatst bijgewerkt: zondag 12 feb 2023 om 15:44 uur

HOOGEVEEN – Rond 9:00 uur zondagmorgen 12 februari kreeg de politie een melding van een schietincident aan de Ten Oeverstraat in Hoogeveen. Er zijn bij dit incident geen gewonden gevallen.

Na een conflict in het pand aan de Ten Oeverstraat is er met een wapen geschoten. De politie is direct een onderzoek gestart naar wat er precies is gebeurd. Er zijn twee personen aangehouden, een 27-jarige man en een 28-jarige man, beiden afkomstig uit Hoogeveen.

Daarnaast is de politie in gesprek met getuigen en worden camerabeelden onderzocht om een beter beeld te krijgen van wat er zich deze zondagmorgen allemaal heeft afgespeeld in en rond het pand.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Hoogeveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoogeveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogeveen. Alle 112 alarmeringen uit Hoogeveen kan je live volgen via 112 meldingen Hoogeveen.

112 Melding

08:57:43 12-02-23 Veiligheid en openbare orde/Geweld/Schietpartij prio 1 Hoogeveen Kleine Kerkstraat Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.