Logo 112Drenthe

Redactie brand 0 reactie(s) za 27 mei 2023, 16:23

Sloopauto’s in brand bij bedrijf in Beilen

BEILEN – Aan de Romhof in Beilen is vanmiddag even na drie uur brand uitgebroken in een aantal oude auto’s op het terrein van een metaalverwerkingsbedrijf. Verschillende sloopauto’s worden van elkaar gehaald om de brandweer de ruimte te geven om de brand te blussen.

Een persoon heeft rook ingeademd en moest worden behandeld in de ambulance. Volgens de brandweer zijn er verder geen gewonden gevallen.

De brandweer roept mensen wel op om weg te gaan bij de brand, omdat er rook vrij komt. Er zouden veel mensen dichtbij de brand staan.

112 Beilen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Beilen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beilen. Alle 112 alarmeringen uit Beilen kan je live volgen via 112 meldingen Beilen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.