Logo 112Drenthe

Spookrijder veroorzaakt ongeval op verkeersplein Gieten
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 13 augustus 2022, 3:25

Spookrijder veroorzaakt ongeval op verkeersplein Gieten

GIETEN – Om vier minuten voor half twaalf vrijdagavond was er een ongeval melding op verkeersplein Gieten.

Een bestuurder komende met een bestelbus van P&R Gieten (busstation) reed met zijn auto tegen het verkeer in. Een bestuurder kon de bestelbus nog ontwijken en is door gereden.

Een andere bestuurder komende vanaf richting Annen kon tijdig stoppen, maar de daarop achterop komende automobilist uit Musselkanaal kon dat niet en knalde op zijn voorganger.

De bestuurder van de bestelbus is aangehouden op artikel 5 van de wegenverkeerswet ( 5 Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd). De bestuurder en bestelbus zijn meegenomen naar het politie bureau in Gieten.

Berger Hamstra heeft de BMW geborgen.

112 Gieten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gieten lees je in onze categorie 112 Nieuws Gieten. Alle 112 alarmeringen uit Gieten kan je live volgen via 112 meldingen Gieten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.