Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 18 september 2023, 18:00

Steekpartij in het centrum van Assen; politie op zoek naar twee verdachten

ASSEN – In het centrum van Assen is vanmiddag een persoon neergestoken. Het incident vond rond 16.35 uur plaats op de Ceresstraat. De politie is een zoektocht gestart naar twee mannen die na de steekpartij de benen namen.

Het slachtoffer heeft bij het incident een hoofdwond opgelopen, meldt een omstander. Waarom de persoon werd aangevallen is onduidelijk.

De twee mannen naar wie de politie zoekt zouden rond de 18 jaar oud zijn en droegen tijdens het voorval zwarte kleding. Welke betrokkenheid beiden hadden, is niet bekendgemaakt. De politie is momenteel aanwezig in de Ceresstraat om onderzoek te doen.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Locatie

112 Melding

16:39:31 18-09-23 Veiligheid en openbare orde/Geweld/Steekpartij prio 1 Assen Ceresstraat Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.