Logo 112Drenthe

Redactie overig 0 reactie(s) ma 27 maart 2023, 14:04

Tientallen auto’s bekrast na evenement op TT-circuit in Assen

Laatst bijgewerkt: maandag 27 mrt 2023 om 19:20 uur

ASSEN – Krassen op de lak en op de ruiten: tijdens een auto evenement op het TT-circuit in Assen op zondag 26 maart werden verschillende deelnemers onaangenaam verrast toen zij in hun auto wilde stappen. Hun auto bleek beschadigd.

Verschillende aangiften binnen

De beschadigde auto’s stonden geparkeerd op het binnenterrein van het circuit. De politie heeft tot nu toe tientallen aangiften binnengekregen van vernielingen. De meeste aangiften gaan over krassen in de lak en op de ruiten. Een van de aangiften maakt ook melding van het losdraaien van wielbouten. De verwachting is dat het aantal aangiften verder zal oplopen.

Nog geen aanhoudingen

Er is nog geen verdachte aangehouden. We zijn op zoek naar getuigen en beelden van dashcams die ons kunnen helpen in het onderzoek om de mogelijke dader of daders en het motief te achterhalen.

Was u zondag op het terrein en heeft u iets verdachts gezien of gehoord? Deel uw informatie niet via social media maar met de politie. Dat kan via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met 0900-7000.

Doe aangifte

De politie vermoed dat er meer slachtoffers zijn van de vernielingen. We doen dan ook een oproep om aangifte te doen als u gedupeerde bent van de vernielingen.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Foto’s : AS Media

20230327140322.jpg 20230327140323.jpg

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.