Logo 112Drenthe

Redactie brand 0 reactie(s) vr 17 november 2023, 21:14

Uitslaande brand in loods Dalen, moeder en dochter behandeld in ambulance

DALEN – Aan de Giestee in Dalen staat een loods in brand. De loods hoort bij een rietgedekte woning in het dorp. Twee slachtoffers moeder en dochter worden behandeld in de ambulance.

Meerdere brandweerkorpsen uit Zwinderen, Emmen, Coevorden, Hoogeveen en de Wijk zijn opgeroepen om te helpen blussen.

De brand is inmiddels uitslaand en de loods wordt als verloren beschouwd. De brandweer zet in op het redden van de boerderij. „Hiervoor proberen ze een scheiding te maken in het riet, zodat er een soort stoplijn ontstaat en de brand vanaf dat punt niet verder gaat”, zegt de voorlichtster van de VRD (veiligheidsregio Drenthe)

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

112 Dalen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Dalen lees je in onze categorie 112 Nieuws Dalen. Alle 112 alarmeringen uit Dalen kan je live volgen via 112 meldingen Dalen.

Video

Locatie

112 Melding

20:13:45 17-11-23 P 1 BNN-03 BR bijgebouw (loods/grote schuur) Giestee Dalen 038865 038693 038831 Blusgroep B Brandweer Coevorden Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.