Logo 112Drenthe

Redactie cultuur 0 reactie(s) di 31 januari 2023, 19:33

Vernieuwd bezoekersplatform moet meer bezoekers naar Assen trekken

ASSEN – Op het bezoekersplatform www.ditisassen.nl vinden bezoekers de beste uit-tips en praktische informatie over Assen op één website. Met deze vernieuwde site hopen ondernemers uit Assen nog meer bezoekers naar de stad te trekken. Het platform werd maandagavond met een spetterende act gelanceerd tijdens een speciale bijeenkomst in het Drents Museum.

Het platform is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen ons, stichting Vaart in Assen, TRP-Assen, stichting Kop van Drenthe en VVV Assen. Wethouder Ten Oever is blij met deze samenwerking in de stad. “De stad krachtig en aantrekkelijk op de kaart zetten lukt alleen als we het samen doen. Het nieuwe bezoekersplatform is een mooi concreet resultaat van deze samenwerking.” Ook Nick van der Valk is als voorzitter van het samenwerkingsverband erg tevreden “Nu we onze krachten hebben gebundeld, kunnen we de ambities op het gebied van extra bezoekers, verblijfsgasten en bestedingen waar gaan maken.” Met in 2023 het Van Gogh jaar en het EK Wielrennen in Assen, ziet Van der Valk daartoe goede kansen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.