Logo 112Drenthe

Voertuig van de gemeente kantelt na aanrijding in Beilen
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 17 augustus 2022, 16:47

Voertuig van de gemeente kantelt na aanrijding in Beilen

BEILEN – Op de kruising Grote Drift / Brunstingerstraat in Beilen kwamen woensdagmorgen twee voertuigen met elkaar in botsing. Een voertuig van de gemeente Midden Drenthe kantelde hierbij. Beide voertuigen raakten behoorlijk beschadig.

De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij, De bestuurder van het gemeente voertuig werd in de ambulance behandeld aan een verwonding die achteraf meeviel. Opname in het ziekenhuis was niet noodzakelijk.

112 Beilen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Beilen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beilen. Alle 112 alarmeringen uit Beilen kan je live volgen via 112 meldingen Beilen.

Locatie

112 Melding

11:29:57 17-08-22 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 3 Beilen Grote Drift Brunstingerstraat Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.