Logo 112Drenthe

Redactie overig 0 reactie(s) di 03 oktober 2023, 15:38

Vrouw gewond bij steekincident in Hoogeveen, man in woning aangehouden

HOOGEVEEN – Een vrouw werd maandagmiddag in de Kortewijkstraat in Hoogeveen gestoken door een man. Hij ging er vandoor en werd later in een woning aangehouden. Het politieonderzoek loopt nog.

Aanhouding

Op 2 oktober rond 17:30 uur vond het steekincident plaats voor een woning aan de Kortewijkstraat. Het slachtoffer, een 59-jarige vrouw uit Hoogeveen raakte bij het steekincident gewond. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis om daar te worden behandeld aan haar verwondingen.

Verdachte aangehouden

De verdachte ging er na het steekincident vandoor en kon rond 18:00 uur worden aangehouden in een woning aan De Plevier, ook in Hoogeveen. De 63-jarige man uit Hoogeveen is overgebracht naar het politiebureau en zit nog vast. Hij wordt verhoord over wat er aan de Kortewijkstraat is gebeurd.

Iets gezien of gehoord?

Er is ter plaatse (sporen)onderzoek verricht, maar het onderzoek naar wat er is gebeurd is nog niet afgerond. Heeft u informatie die verder kan helpen in het onderzoek? Bel de politie: 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.