Logo 112Drenthe

Wederom een fietser aangereden op het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 30 juli 2022, 16:08

Wederom een fietser aangereden op het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen

NIEUW-BUINEN – Op het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen is vanmiddag een wielrenner gewond geraakt. De fietser werd geschept door een auto.

De bestuurder van de auto heeft bij het afslaan de wielrenner vermoedelijk over het hoofd gezien. Een botsing was het gevolg. Er kwamen twee ambulances naar de locatie. Na een eerste onderzoek is de fietser naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Het is al de derde keer deze week dat op het Zuiderdiep een fietser wordt geschept.

112 Nieuw-Buinen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Nieuw-Buinen lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Buinen. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Buinen kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Buinen.

Locatie

112 Melding

14:51:30 30-07-22 ALPHA Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Nieuw-Buinen Zuiderdiep

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.