Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 04 oktober 2023, 18:27

Zwaargewonde bij schietpartij in Assen

Laatst bijgewerkt: woensdag 4 okt 2023 om 19:32 uur

ASSEN – Aan het einde van de woensdagmiddag is een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij op het fietspad bij de Maria in Campislaan in Assen. Volgens de politie is er nog niemand aangehouden en wordt onderzoek gedaan naar wat er precies is gebeurd.

Het incident vond rond 17.45 uur plaats bij het Larikspark ter hoogte van een kinderopvang. Volgens P2000 werd om 17:53 uur de traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen.

Ooggetuigen zagen het slachtoffer minutenlang op de grond liggen, waarna ambulancepersoneel en de trauma arts zich over het slachtoffer ontfermde. De politie speurde vervolgens de omgeving af in kogelvrije vesten.

Update

Noordveld in de wijk Noorderpark Assen is de vermoedelijke vluchtauto aangetroffen. Inmiddels zijn er vijf verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident, of wat daaraan vooraf ging. Het (sporen)onderzoek gaat door. De politie spreekt met getuigen en gaan de aangehouden verdachten verhoren op het bureau.

Heeft u het schietincident of wat daaraan vooraf ging zien gebeuren? Of heeft u camerabeelden van wat er is gebeurd? Deel deze direct met de politie. Bel naar 0900-8844 of geef anoniem uw informatie door via 0800-7000.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

112 Melding

17:46:40 04-10-23 Veiligheid en openbare orde/Geweld/Schietpartij prio 1 Assen Maria in Campislaan Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.